Fenomenet natyrore që vetëm shumë pak njerëz kishin fatin t’i shihnin

Ne e dimë që natyra është e bukur, por shpesh shohim vetëm pjesët më të zakonshme të bukurisë së saj.

Por ka shumë më tepër për të ofruar – gjëra që janë të vështira për tu shpjeguar dhe po aq e vështirë për tu harruar.

Ne jemi mësuar të shijojmë pamje të këndshme të maleve, por nuk është kjo më e mira që ka!

Ne e dimë që natyra është e bukur, por shpesh shohim vetëm pjesët më të zakonshme të bukurisë së saj.

Por ka shumë më tepër për të ofruar – gjëra që janë të vështira për tu shpjeguar dhe po aq e vështirë për tu harruar.

Ne jemi mësuar të shijojmë pamje të këndshme të maleve, por nuk është kjo më e mira që ka!