Web Analytics

Format bombastike të Rikes bënë xhiron e rrjetit?! Olta Gixhari i bën komentin epik: “Nga këto të Rikes…”

Ditën e djeshme spoti i Lori Caffe ku imazh ishte Rikja bëri xhiron e rrjetit.

Teksa një numër i madh njerëzish dhanë shumë komente mbi imazhin e Rikes, kishte dhe personazhe publikë të cilëve nuk u shpëtoi spoti i Rikes.

Një ndër to ishte dhe Olta Gixhari e cila komentoi:

“Nje Cappuccino nga keto te Rikes te lutem”, duke ju referuar formave fizike të Rikes.

Shiko foton:

Nga rubrika