Web Analytics
E diel, 26 Maj, 2024
18.3 C
Pristina

Forta Qafleshi, 17 muajshe, kërkon ndihmën tuaj për t’u shëruar në Turqi

Forta Qafleshi 17 muajshe është e sëmurë dhe familjes po i duhen para për ta dërguar për shërim në Turqi.

Familja Qafleshi kërkon ndihmën tuaj meqë nuk mund ta sigurojë shumën e nevojshme.

Këtë shumë familja duhet ta sigurojë deri më datën 9 gusht.

Babai i vajzës, Fisnik Qafleshi, tha se i duhen edhe deri në 8 mijë euro për ta arritur shumën e nevojshme për dërgimin e vajzës në Turqi.

Fortën mund ta ndihmoni përmes këtyre llogarive që janë në emër të babait të saj:

Account No (IBAN): XK051117008343000190

SËIFT (BIC) CODE: MBKOXKPRXXX

Emri i pranuesit: Fisnik Qafleshi

Emri i bankës: Pro Credit Bank

Nr. i xhirollogarisë: 1117008343000190

Të fundit