Web Analytics

“Gabimi im, jo i imi”, Blero dhe Afrona tregojnë arsyet e ndarjes

Më në fund është publikuar podcasti i Bleros dhe Afronës, promo e së cilit nxiti shumë reagime e kureshtje në publik.

“Pse nuk na ka funksionuar martesa Blerim?” Kjo ka qenë njëra ndër pyetjet e Afronës për Bleron.

“Sepse mendoj prej disa vendimeve të mija personale, të cilat nuk kanë qenë të matura, s’kanë qenë të duhura, besoj që kanë qenë gabim”.

“Unë mund të them arsyeja pse nuk na ka funksionuar është pjesë shumë e madhe e imja, gabimi im”, është shprehur Blero.

“Gabimi ka qene i imi qe veç jom zhduk prej jetes tane”, tha nder te tjera Afrona.

Shiko videon:

Nga rubrika