Web Analytics

Gazi: Heidi po luan. Përqafon Romeon dhe shikon…

Botuar nga: InfoKosova

Raporti i Heidit dhe Romeos është komentuar mjaft ditët e fundit, pasi mes tyre ka një krizë për shkak se, siç thonë ata, ka mungesë besimi.

Gaz Ujkashi gjate nje interviste ne media thonë se nuk besojnë te ndjenjat e Heidit për Romeon, ndërsa tek aktori po.

“Heidi është një lojtare që duke u përqafuar me Romeon shikonte kamerat, bënte gjeste. Romeo është totalisht i romantizuar dhe ajo sheh kamerat.

Ajo i thotë unë të dua po ti pse s’ke besim te unë, dhe këtë e ka bërë dhe në Itali.

Heidi qeshi me të në dhomën e rrëfimit.

Ajo po luan”, shprehet Gazi.

Të FUNDIT