Web Analytics

Genta Ismaili ia ‘kopjoi’ emrin e vajzës së kësaj këngëtareje të njohur botërisht

Këngëtarja e njohur, Genta Ismaili, para gjashtë javësh mori epitetin nënë duke sjellë në jetë binjakët e saj.

Artistja shqiptare bashkë me partnerin e saj, Usta, morën epitetin prindër duke iu lindur një djalë dhe një vajzë.

Dyshja i pagëzuan fëmijët me emra mjaft modern, djali – Icon dhe vajza – Ivy Blue.

Por, nga u inspirua ajo për emrat e veçantë të fëmijëve.

Së fundi, në sy ra emri i vajzës së artistes Beyonce, duke qenë se ajo bëri performancë në hapjen e çmimeve “Oscars”, pranë saj ishte vajza e saj që quhet, Blue Ivy.

Dhe, mund të themi që Ismaili u inspirua nga emri i vajzës së artistes botërore me të vetmin ndryshim, duke ia ndërruar vendin e dy shkurtesave të veçanta.

Nga rubrika