Web Analytics

Gili publikon një portret të ngrohtë familjar në Selanik

Botuar nga: InfoKosova

Gili dhe Ilir Berani ndër vite i kanë dhënë shumë muzikës shqiptare.

Çifti i njohur i estradës nuk po e njeh plakjen e as largimin nga bota e muzikës.

Madje, në familjen Berani është duke u trashëguar tradita e muzikës edhe te gjeneratat pasardhëse.

Familja Berani aktualisht është duke shijuar Selanikun, teksa Gili ka publikuar portret të ngrohtë familjar.

Përveç Gili dhe Ilirit, në fotografi janë edhe dy djemtë e çiftit dhe nusja e djalit të Gilit.

Shiko foton:

Të FUNDIT