Web Analytics

Godet Kaltrina Ajeti: Deti lan gjithçka, përveç…

Botuar nga: InfoKosova

Gazetarja dhe psikologia e njohur Kaltrina Ajeti, është mjaftë aktive dhe e përfshirë në shumë fusha e segmente të jetës.

Kaltrina, shpesh reagon në rrjete sociale për çështje të ndryshme me rëndësi, të cilat ndodhin në shoqërinë tonë.

Sot, ajo shkruan:

“Deti lan gjithçka përveç marres!”.

E vërtet!

Shiko foton:

Të FUNDIT