Web Analytics

Gresa Hoti shkon nuse në Turqi?

Gresa Hoti së fundmi ka postuar një fotografi nga Turqia.

Më ndryshe se zakonisht me bukurinë e saj ajo mori gjithë vëmendjen në rrjete sociale.

Gresa këtë herë vendosi të bëj flokët kaçurrele, grimin e rënduar dhe aksesorët plotë shkëlqim.

Për të gjithë ata që janë mësuar ta shohin Gresën shumë të thjeshtë, kjo paraqitje e modeles duket sikur të jetë nuse.

Kujtojmë që Gresa pas ndarjes me Andin nuk ka publikuar ndonjë lidhje tjetër.

Shiko foton:

Nga rubrika