Web Analytics

Hedhin në ajër shishen më të madhe në botë, thyejnë rekord botëror [Video]

Këta dy njerëz kanë blerë një shishe super të madhe dhe shumë shishe cola, dhe e mbushën atë vetëm në fund.

Gjithsej, shishja e madhe përmbante 130 litra, dhe ata shkuan tek një urë, për ta provuar që ta hedhin në ajër dhe në tokë të përfundojë në këmbë.

Pas tre tentimesh, arritën qëllimin e tyre. Në këtë mënyrë ata kanë thyer rekord botëror, për hedhjen e shishes më të madhe në botë.

Shikoni si reagojnë.

Shiko Videon:

Nga rubrika