Web Analytics

I veshur me shumë stil, kështu e quan Learta djalin e saj

Botuar nga: InfoKosova

Learta Jakupi, është një nënë shumë e përkushtuar, pasi kujdeset shumë për dy fëmijët e saj Matinën dhe Matinin.

Ajo përveç që angazhohet në biznesin e saj privat ku ka shumë suksese, Learta nuk e lë anash asnjëherë familjen e saj të ngushtë.

Matini , është djali i saj i madh i cili tashmë ka filluar një rrugëtim të ri në jetë.

Ditë më parë ai është regjistruar në çerdhe.

E Learta kujdeset shumë për paraqitjen e tij, pasi e vesh shumë me stil.

Nga dashuria e madhe Learta e quan atë “Princi i Nanës”.

Shiko Foton:

Të FUNDIT