Web Analytics

Ja për çfarë është penduar Sara K në shtëpinë e ‘BBV3’

Botuar nga: InfoKosova

Vëllai i Madh ka caktuar një sfidë mbrëmjen e sotme për banorët e shtëpisë më të ndjekur ‘BBV3’.

Të dy grupet janë vendosur përballë tryezës të së vërtetës, ku si fillim sfida nisi me grupin e Romeos.

Me rënien e gongut banorët kanë dalë në oborr dhe kanë vazhduar me sfidën ‘Thuaje ose pije’.

E teksa erdhi radha e Sara K, pyetja për të ishte’ Për çfarë je penduar gjatë qëndrimit në ‘BBV’?

Ajo tha: ‘Nuk mund të them që është pendesë, por prisja që të kisha disa momente më pozitive në këtë shtëpi sepse në përgjithësi jam një vajzë shumë pozitive.’

Të FUNDIT