Web Analytics

Këngëtari i njohur njofton vendimin për tu shkëputur nga muzika

Ed Sheeran do të marrë një pushim nga regjistrimi i albumit të tij të ri për të nisur një program trajnimi në të gjithë vendin.

Këngëtari shpreson të rrisë fondet për mësimet e muzikës në shkolla dhe të ndihmojë studentët të përmirësojnë aftësitë e tyre muzikore.

“Fillova ta bëj atë në qarkun tim dhe tani po shkoj në qark kombëtar.

Tani po vizitoj më shumë shkolla të mesme që vërtet kanë nevojë për mbështetje financiare për klasën e muzikës dhe ju mund të shihni se çfarë ndryshimi bën”-tha Sheeran për The Sun.

Në të kaluarën, artisti i famshëm bëri donacione për shkollën e tij të vjetër, ‘Thomas Mills High’ në Suffolk, kur në vitin 2018 mësuesi i tij i tha për një shkurtim të fondeve.

Sheeran është shpallur artisti më i dëgjuar në Mbretërinë e Bashkuar për të shtatin vit radhazi, ndërsa artistët britanikë dominojnë një tabelë të re të hartuar nga kompania e licencimit të muzikës PPL.

Nga rubrika