Web Analytics

Komentuesi nuk përmbahet në fotografitë e Fjolla Morines me bikine: Lum ai…

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina ditëve të fundit është tejet aktive në mediat sociale.

Pasi postoj disa poza të nxehta andaj nuk munguan as komentet e ndjekësve të saj.

Njëra prej tyre ishte shprehur “Hmm lumi aj i lumi qet ka nafakë e kënaq shpirtin n ty”.

Pas një periudhe qe kaloi jot ë mirë emocionale, Fjolla është rikuperuar dhe është rikthyer me në formë se kurrë.

Shiko komentin

Nga rubrika