Web Analytics

Kriset marrëdhënia e Romeos dhe Heidit, çfarë ndodhi mes çiftit?

Botuar nga: InfoKosova

Ditën e sotme, Heidi është mërzitur me Romeon dhe shkak për këtë është bërë Egla.

Sipas Heidit, Egla është duke përdorur Romeon ndërsa ky i fundit mendon se atë nuk e përdor askush.

Heidi: Vazhdon merresh me Eglën?

Romeo: Pse kur më thua ti që duhet të dal jashtë, do dal unë?

Heidi: Po duhet të dalësh.

Çfarë do merresh me Eglës?

Romeo: Çfarë po bën tani? Do zihemi tani për Eglën?

Heidi: Asgjë Romeo.

Ke të drejtë.

Romeo: Çfarë është kjo formë urdhëruese.

Heidi: Nuk është urdhëruese por mos u merr.

Romeo: Po më preku, sigurisht që do merrem.

Heidi: Po jo mo zemer, se ajo thjesht po të tall.

Romeo: Po më tall? Mua nuk ma tall dot njeri.

Heidi: Vjen të prish muhabetin.

Të FUNDIT