Web Analytics

“Kurti e ka sjellë korrupsionin në nivele që Kosova kurrë s’i ka parë”

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, tha se Qeveria Kurti është qeveria më e korruptuar që vendi ka pasur deri tani.

“Kjo qeveri e ka sjellë korrupsionin në nivele që Kosova kurrë nuk i ka parë e as nuk i ka pasur, veç ta kemi parasysh që opinioni publik ndoshta me fajin e krejt neve nuk ka arritë me e pa këtë të vërtetë.

Kurrë në historinë e Kosovës prej se është shtet nuk ka pasur më shumë tendera njëburimorë se që ka tash dhe nuk po flas vetëm për KEK, prej Ministrisë së Infrastrukturës, te Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit”, tha Krasniqi në Klan Kosova.

Ai shtoi se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kanë dhënë qindra mijëra euro për tenderë njëburimorë.

“Nuk mujsha me besu çka kanë bërë në vitin 2021 dhe nuk mund t’i mbulojnë ato. Krejt fushën mjetet e trashëgimisë kulturore i kanë shpërndarë kinse për programin e intervenimeve emergjente, e që nënkupton që duhet me e sanu gjendjen me një kullë, ose aset të trashëgimisë kulturore kur ndodhë për shkak të motit, natyrës për shkak të çarjes së ndonjë muri deri në 10 mijë euro, këta kanë dhënë deri në 300 mijë euro tendera me ble edhe mobile duke u thirr në veprime emergjente” tha Krasniqi.

Nga rubrika