Web Analytics

“Labi lëpinë aty ku pështyu”

Botuar nga: InfoKosova

Në fund të shkurtit, Labinot Gashi njoftoi se nuk do të jetë më pjesë e KTV-së.

Megjithatë, moderatori i njohur vendosi të mos qëndrojë për shumë kohë larg ekranit.

Postimi i plotë i njoftimit të largimit nga Ktv emisionit “1 Kafe me Labin” nga moderatori i njohur Labinot Gashi.

Ai po rikthehet me emisionin më të njohur të tij “1 Kafe me Labin” dhe stacioni prej ku do të transmetohet është pikërisht vendi ku pati origjinën, RTV21.

“Përsëri në shtëpi” ishte mbishkrimi i Labit në promo-n e sezonit të ri të emisionit.

Kujtojme se largimi i Labit nga RTV 21 ishte perfolur shumë pasi nuk ishte larguar me te mire.

Të FUNDIT