Web Analytics

Laureta e “Përputhen” flet për lidhjen e përfolur me Vali Corleonen

Botuar nga: InfoKosova

Laureta Zyba, ish- konkurrentja e Për’puthen është njëra ndër konkurrentet më të komentuara të këtij sezoni.

E gjithë kjo pasi ajo kishte një të kaluare jo të mirë penale.

Ajo ka treguar se ishte në moshë të vogël dhe gaboi se i besoi një djali, duke folur kështu për të historinë e saj në Shqipëria Live.

Ajo tregoi se arsyeja e arrestimit të saj ishte partneri i saj asokohe.

“Kam pasur një djalë që ka pasur të bëjë me shtetin, ka qenë i dashuri im.

Kemi qenë bashkë 8 muaj, në burg nuk kam qëndruar as një muaj.

Akuzat ishin të tilla.

Nuk ka qenë për pr.ostitu.cion, ai ka pasur gjërat e veta brenda shtetit të vet, malazez ka qenë.

Deri në momentin e arrestimit e kam njohur si kroat.”, tha ajo.

Po ashtu kur u pyet se personi në fjalë a është Vali Corleone ajo tregoi se fotot janë montazh dhe nuk është ai.

“Nuk është Vali Korelone, janë montazhe”, tha ajo ndër tjerash në “Shqipëria Live.”

Të FUNDIT