Web Analytics

“Është djalë fshati, do vajzë të virgjër në vitin 2024”, për cilin personazh VIP e ka fjalën Robert Berisha?

Botuar nga: InfoKosova

Dijonis Biba është një ndër personazhet që është përfolur më shumë se mund të dal me një lidhje dashurie nga Ferma VIP.

Në rrjet qarkullojnë video me momente të Dijonisit në raport me tre vajza në Ferma Vip. Të shumta kanë qenë hipotezat se fermeri mund të dalë çift nga ky format me një nga vajzat: Ditea, Baby G apo me Glorian.

Por i ftuar në Ferma Club, Robert Berisha i hodhi poshtë të gjitha këto hipoteza.

“Asnjëra nuk ka shance me Dijonisin, se ai kërkon vajzë të virgjër në 2024.

Dhe vajzë që i jep telefonin e saj.

Dijonisi është një djalë fshati.

I ka mendimet e veta dhe e respktoj shumë.

Nuk besoj se është futur për tu lidhur aty”, tha Roberti.

Të FUNDIT