Web Analytics
E hënë, 27 Maj, 2024
13.4 C
Pristina

Lind “lopa e shenjtë” në Indi, fashatarët e konsiderojnë Zot [Foto/Video]

Fashatarët po fluturojnë të shkojnë të adhurojnë një viç i deformuar i lindur me tipare “njerëzore”

Viçi lindi me sytë, hundën dhe veshët që duket se i ngjajnë njeriut.

Vendasit besojne se lindja e çuditshme është një shenjë dhe ata po e adhurojnë kafshën e shëmtuar si një mishërim me zotin e hindu, Lord Vishnu.

Mirëpo viçi ka vdekur menjëherë pas lindjes dhe ai është futur një një xham dhe është mbuluar me lule, dhe aty po shkojnë shumë turistë t’a vizitojnë atë.

Shiko Videon:

Të fundit