Web Analytics

Moderatores së njohur i ndodh e papritura në rrugë

Moderatorja e “Vizioni i pasdites”, Brikena Prifti është përballur me një të papritur.

Ajo ka patur një incident me makinën, por duket se e ka përballuar me humor.

“Plasi syri i keq”, ka shkruar Brikena në një InstaStory ku ka fotografuar gomën e makinës.

Brikena Prifti është një gazetare me përvojë disa vjeçare, spikere dhe moderatore e njohur.

Ajo drejton prej dy sezonesh emisionin “Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus, nga e hëna në të premte.

Shiko foton:

Nga rubrika