Web Analytics

Në moshën 39 vjeçare, kështu ekspozon trupin e saj Zanfina Ismaili!

Zanfina Ismaili, ka kohë të gjatë se nuk po shihet në ekranet televizive, ani pse në muzikë ka qenë e suksesshme, ajo gjithmonë është etiketuar se motra e Adelina Ismailit.

Tani duket se ajo është larguar tërësisht nga bota e muzikës, e i është përkushtuar profesionit të saj, si avokate.

Ajo se fundmi ka publikuar një foto ku shfaqet me veshje provokuese, e veshur ngushtë dhe shkurt, Zanfina ka ekspozuar barkun e saj të tonifikuar.

Këngëtarja edhe pse 39 vjeçare, po vazhdon t’i mbaj në nivelin e duhur linjat e saj trupore.

Shiko Foton:

Nga rubrika