Web Analytics

Neki Emra tregon momentin e sikletëshëm kur nusja iku nga dasma derisa ai po këndonte

Niki Emra, është një nga artistët që argëton adhuruesit e tij edhe në ahengje familjare.

Ai tregoi një rast mjaftë unik dhe të sikletëshëm, që i ndodhi në Maqedonin e Veriut.

Niki shprehet se derisa ai ishte duke kënduar nusja largohet nga dasma, duke mos u kthyer për një kohë të gjatë.

Ky moment ishte i sikletëshëm jo vetëm për të,por edhe për dasmorët.

Ai më pas thotë se vonesa ishte për arsyeje të fusanit, i cili iu prish derisa po ndërrohej.

Shiko videon:

Nga rubrika