Web Analytics

Nga 500 deri 5 mijë euro, personazhet që kërkojnë para për intervista

Artistët ‘dhezin’ falë intervistave në mediume të ndryshme.

Por, ata po e rrisin mendjen kur marrin famë e vëmendje.

n’ZOOM me Albina Zeneli në episodën e re ju sjell një material në lidhje me pagesat që kërkojnë këto personazhe publike për të marrë pjesë në emision.

Blero, Samedi, Rasimi e Malsorja janë disa nga emrat që do t’i gjeni në këtë insert.

Për këto dhe detaje të tjera ju ftojmë ta ndiqni materialin e mëposhtëm. /nzoom

Shiko videon:

Nga rubrika