Web Analytics

Një ditë pas shakasë së hidhur me tortë në dasmë, nusja kërkon divorcin!

Një grua ka treguar se si u nda me burrin e saj një ditë pas dasmës së tyre, sepse ai e injoroi lutjen e saj dhe e kapi befas nga pjesa e pasme e kokës për t’i ngjeshur fytyrën në tortën e dasmës.

Historia që u tregua në janar të vitit të kaluar, 2022, vazhdon të marrë komente.

Po si nisi?

Gruaja shkroi në rubrikën e këshillave të revistës amerikane “Slate”, nën pseudonimin “Give Him Til February” dhe shpjegoi se si u martua pak para Krishtlindjeve, por tani shpreson të marrë divorcin ose anulimin e dasmës para fundit të janarit për shkak të mungesës së respektit nga burri i saj.

Ajo tregoi si i tha atij një ditë pas dasmës se mes tyre kishte mbaruar, por gjatë festave të Krishtlindjeve shumë miq i thanë asaj që t’i jepte një shans të dytë dhe të mos dorëzohej në pengesën e parë.

Gazetarja Jenée Desmond-Harris, e cila shkruan në rubrikën “Agony Aunt” e këshilloi atë të vazhdonte me divorcin dhe madje pyeti miqtë e saj duke shkruar:

“Sillni ndër mend se cilët nga të dashurit tuaj nuk duket se e vlerësojnë lumturinë tuaj”.

Rubrika tani është bërë virale, me qindra njerëz të tronditur nga sjellja e bashkëshortit.

Gruaja e fshehur në emrin “Give Him Til February” shpjegoi:

‘Nuk më interesonte kurrë të martohesha, por nuk isha kundër kësaj. Kështu që kur i dashuri im më propozoi në vitin 2020, vendosëm ta bëjmë atë. Secili morëm rreth gjysmën e përgjegjësisë për organizimin e dasmës, por mendoj se isha mjaft e arsyeshme për kompromisin kur ai donte vërtet diçka. Rregulli im i vetëm i ashpër ishte që ai të mos më ngjishte tortën në fytyrë në pritje.”

“Duke qenë një njeri i arsyeshëm që më njeh mirë, ai nuk e bëri.

Në vend të kësaj, ai më kapi nga pjesa e pasme e kokës dhe ma zhyti kokën në të.

Ishte planifikuar që kur torta ishte shkatërruar dhe ai të kishte ai kishte një tufë kekësh rezervë’.

Ajo vazhdoi të shpjegoi se si u largua të nesërmen, por gjatë pushimeve ‘të gjithë’ janë mbledhur për t’i lutur që t’i japë atij një shans të dytë.

E sapomartuara gjithashtu ngriti pikëpyetje nëse se mos ndoshta po reagonte me tepri, sepse ishte “shumë klaustrofobike” pas një aksidenti me makinë dhe shumë në panik pasi e zhytën në një tortë.

Ajo vazhdoi ditën me atë “ që’e do atë”, por ja që nuk e ndjen fare këtë tani dhe se miqtë e saj i thonë se është një “gabim serioz” të divorcohesh kaq shpejt.

Megjithatë, dhjetëra njerëz u përgjigjën duke thënë se ajo që ndodhi ishte sinjal alarmidhe se dëshirat e saj “nuk u respektuan”.

Nga rubrika