Web Analytics

Nora e zjarrtë me linjat trupore

Nora në çdo veshje që bën shfaqet e zjarrtë dhe tërheqë vëmendje me linjat perfekte që ka.

Duke qenë aktive për ndjekësit që ka, gjithmonë qëndron në krye të medieve rozë.

Në këtë mbrëmje, këngëtarja rregullohet dhe bën përzgjedhjen për veshjen më të mirë.

Se sa bombastike duket, shikojeni videon në vijim.

Nga rubrika