Nora shfaqet joshëse në pranin e këtij personi

Nora Istrefi po vazhdon të jetë një këngëtare tejet e përfolur në media e publik.

Para pak muajve, ajo dhe këngëtari i njohur, Robert Berisha i dhanë fund martesës së tyre disa vjeçare.

E Nora ka vazhduar të jetë shumë aktive si në muzikë ashtu edhe në rrjetet sociale.

Ajo ka dal në kafe me shoqen e saj ku shkruan kafe turke me llokum, pamja e Norës merr gjithë vëmendjen.