Para një veture luksoze, Arjola bën foto superseksi

Është një nga aktoret më të njohura shqiptare.

Arjola Demiri ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është në Prishtinë dhe ka pozuar në formë superseksi.

Para një veture luksoze, Arjola ishte veshur me veshje të ngushta dhe dukej superseksi.

Veshja e saj ishte e shkurtë dhe në pah aktorja ka vënë këmbët superseksi.