Web Analytics

Pas të gjitha ndodhive, Lulja dhe Lirim i japin fund martesës së tyre?

Çifti i njohur në mediat sociale si Mr.Mrs Rashiti aktualesh po ndodhen në krizë.

Ketë e ka treguar Lirimi i cili përmes një video në ‘TikTok’ është shprehur “I bëjë thirrje Lules që të hyn edhe ajo live me mu, që ti sqarojmë gjerat dhe të dali e vërteta”.

Tutje ka vazhduar duke treguar se aktualisht gjendet në banesën e tij, duke nënkuptuar se nuk është në banesën e tyre ku jetonte bashkë me Lulen dhe vajzat.

Kujtojmë se çifti kanë në jetë dy vajza Elenën dhe Oriana.

Nga rubrika