Web Analytics

Përjashtohet gazetari Arlind Sadiku nga UEFA, kjo është arsyeja

Gazetari, Arlind Sadiku është përjashtuar nga Federata e Futbollit Evropian.

Siç ka mësuar Gazeta Insajderi ai nuk mund të raportoj sot ndeshjen Kroaci – Shqipëri, dhe asnjë ndëshje tjetër.

Ky përjashtim vjen pasi gazetari Arlind Sadiku bëri shqiponjën gjatë ndeshjes Serbi-Angli.

Gazetari i Klan Kosovës është përjashtuar pas ankesës së Federatës së Futbollit të Serbisë.

Nga rubrika