Web Analytics

Përse mungoi nëna e tij në ceremoninë e dasmës? Luizi shuan të gjitha aludimet, tregon arsyen pse shkoi në Shkodër

Përse mungoi nëna e tij në ceremoninë e dasmës? Luizi shuan të gjitha aludimet, tregon arsyen pse shkoi në Shkodër.

Dasma e çiftit më të ndjekur të momentit në Shqipëri Luizit dhe Kiarës tërhoqi vëmendjen e miliona shqiptarëve mesnatën e së shtunës.

Ndërkohë ajo që ra në sy, është se në ceremoninë e kurorzimit të çiftit mungonte nëna dhe motra e Luizit, çka bëri që të komentohej dhe të ngriheshin pikëpyetje të mëdha në rrjet.

Por të gjitha këtyre pikëpyetjeve u ka dhënë përgjigje vetë Luizi, i cili ka bërë me dije se nëna e tij nuk ishte gjatë ceremonisë së celebrimit, për shkak se ishte sëmurë, duke theksuar se kjo ishte dhe arsyeja e shkuarjes së tij me urgjencë drejt Shkodrës.

Nga rubrika