Web Analytics

Pranon se e ka marrë ftesën, a do të jetë këngërarja e njohur pjesë e BBVA 4?

Era Rusi, këngëtarja e dashur shqiptare, po e mendon ftesën për t’iu bashkuar “Big Brother VIP Albania 4”.

Gjatë paraqitjes së saj në “Top Arena”, ajo konfirmoi marrjen e propozimit, por u shpreh e pasigurt për pjesëmarrjen, duke thënë:

“Më është bërë propozimi, por për momentin nuk e shoh veten, sepse sado e qetë që jam, jam edhe ekstremi tjetër”.

Mes spekulimeve për pjesëmarrjen e saj, Rusi ndau njohuri për ndikimet e saj muzikore, duke përmendur Pink dhe Tina Turner si këngëtaret e saj të preferuara.

Nga rubrika