Web Analytics

“Puth burrin dhe më shikon mua”, Graciano shperthen ndaj Heidit, ky është reagimi i Romeos

Botuar nga: InfoKosova

Gjatë qëndrimit në oborr të banorëve, çifti Romeo-Heidi po kalonin kohë me njëri-tjetrin duke shkëmbyer puthje dhe përqafime.

Graciano ka hedhur kunja kundrejt çiftit duke ngacmuar Heidin, se ajo gjatë kohës që puthet me Romeon shikon nga Graciano.

“Epo të puthi burrin dhe të më shohi mua vetëm Heidi Bacin kam parë”-, thotë Graciano.

Çifti nuk i ka marrë për bazë fjalët e banorit dhe kanë vazhduar me njëri-tjetrin pa prishur qefin.

Të FUNDIT