Web Analytics

Sa shumë është rritur Tara, duket për mashalla

Botuar nga: InfoKosova

Tara është një ndër fëmijët që përcillet më së shumti rreth jetës që bën.

Pasi që Blero dhe Teuta janë të ndarë, ajo vazhdon të ketë përkujdesje maximale nga prindërit e saj.

Po ashtu, në shumë raste edhe tregohet e zonja dhe një fëmijë me karakter.

Në imazhin e fundit, ku shihet bashkë me nënën e saj, ajo duket perfektë dhe për mashalla.

Ja shikojeni:

Të FUNDIT