Web Analytics

Si rrallë herë ish partneri i Bora Zemanit, Vin Veli flet për të birin e tyre

Vin Veli, ish-partneri i Bora Zemanit në një paraqitje televizive ka folur për të birin e tyre Arborin.

Dj i njohur foli edhe rreth projekteve të tij të ardhshme ku zbuloi se së shpejti do të sjelllë një album.

Po djali i tij Arbori, çfarë mendimi ka për muzikën që bën i ati?

“Nuk është tek pjesa komerciale e muzikës i pëlqejnë më shumë tingujt elektronik.

Gjithsesi kur është diçka ‘happy’ dhe e bukur tregon që është një impuls i mirë.

Unë dua që ai të bëjë atë që dëshiron sepse duke bërë atë që ndjen do ta bëjë më së miri”, është shprehu ai.

Nga rubrika