Web Analytics

Takimi i fshehtë?, kapen mat përballë njëri tjetrit,Ledion Liço dhe Egla Ceno

Egla Ceno dhe moderatori i të njëjtit spektakël i cili ka konfirmuar se do jetë në timon edhe për BBVA4,janë kapur nga Kryefjala në një tavolinë takimi përballë njëri tjetrit.

Kujtojmë se pas show-t,aktorja nuk është parë shumë vërdallë dhe daljet e saj kanë qënë minimale,ndaj na lë vend për të menduar se ky takim është shumë i rëndësishëm për të.

Një miqësi e re apo një projekt i ri e bashkoi dyshen?

Në mos ne,koha do ta tregojë patjetër…

Shiko foton:

Nga rubrika