Web Analytics

Televizioni shqiptar promovon koncertet me këngë serbe ndërsa ‘injoron’ ato shqip

Botuar nga: InfoKosova

Televizioni mbetet medie e cila ka për qëllim dhënien e informacionit në kohë reale, duke mundësuar publikun të marr informacion mbi ngjarjet aktuale.

E shume artistë janë ata të cilët kanë si për qëllim paraqitjen e tyre duke promovuar veten në secilën fushë të profesionit, shkruan InfoKosova.

Ndonëse ka shumë televizione ato të cilat i japin hapsir po këtyre personave, ka edhe nga ata të cilët bëjnë disa ‘diskriminime’.

Kështu ka ndodhur se fundi ku disa qytetar dhe pushues nga qyteti i Ulqinit në Malin e Zi kanë shprehur në adresën tonë zyrtare “InfoKosova” pakënaqësitë ndaj televizionit shqip “Tv Teuta”, te cilët gjithmonë sipas tyre, ky televizion po promovon koncertet e këngëtareve serb, ndërsa ato në gjuhen shqipe po i ‘injoron’.

Për më shumë shiko fotografinë më poshtë./InfoKosova/

Shiko foton:

Të FUNDIT