Web Analytics

Tre miq të rinj në Dhomën e Bardhë, kush janë “banorët” që do ti bëjnë shoqëri Eglës, Ilnisës dhe Meritonit?

Botuar nga: InfoKosova

Një zarf i bardhë ka mbërritur në dhomën e të skualifikuarëve Egla, Ilnisa dhe Meriton.

“Vëllai i Madh” ka menduar që të mos i lërë vetëm banorët duke i sjellë tre shoqërues të vegjël për të cilët ata do të kujdesen.

Bëhet fjalë për 3 qenushë të cilët do të kenë vëmëndjen dhe kujdesin maksimal nga 3 të skualifikuarit.

Teksa Ilnisa lexonte përmbajtjen e zarfit, Egla ka cituar se:

“Ishalla sjanë zhapikë”, fjalë që është shoqëruar me të qeshura nga Meritoni.

Të FUNDIT