Web Analytics

Vëllau i madh merr vendim për Ganiun dhe Shqipen

Një ngjarje e paprecedentë u shënua edhe sot, para pak çastesh në shtëpinë më të famshme në vend “Big Brother VIP Kosova”.

E gjithë skena ka ndodhur mes Ganiut e Shqipes, ku kjo e fundit pas një diskutimi e ka goditur me shishe në shpinë.

Vëllau i madh ka marrur një vendim që të dy të shkojnë në nomimin me paralajmërim strikt që veprime të tilla të mos përsëriten.

Nga rubrika