Web Analytics

Zana Avdiu: M’i thanë dikujt që se njeh në rrugë po dukesh bukur, është si me sha

Aktivistja dhe analistja, Zana Avdiu, ishte e ftuar në emisionin “Kendiv”.

Në një rrëfim të gjatë dhe ndryshe, ajo ka folur për jetën e saj private, familjen, por edhe shumë tema të diskutuara në shoqërinë tonë.

Mes tjerash, ajo u pyet edhe për ngacmimet seksuale, teksa nuk ka mohuar se përballet me komente të tilla si në rrjete sociale e po ashtu edhe në rrugë.

“T’i thuash dikujt që nuk e njeh në rrugë, se po dukesh bukur, është sikur me sha”, tha ajo.

Gjithashtu, ajo shtoi se kur jepen komente të tilla është me rëndësi të mos ketë varësi mes personave.

Nga rubrika