Zgjidhet femra më tërheqëse në planet

Paige Spiranac është shpallur nga revista “Maxim” si femra më tërheqëse në botë, për vitin 2022.

Golfistja amerikane tha: “Për mua, të jesh tërheqëse do të thotë të kesh vetëbesim dhe të ndihesh mirë me veten”.

Spiranac është shumë e famshme në rrjetet sociale.

Në Instagram, ajo ka rreth 3,5 milionë ndjekës.