Web Analytics

A e keni vërejtur këtë detaj që bën Alma Bektashi gjithmonë

Alma Bektashi është në qendër të vëmendjes për vokalin e saj fantastik dhe paraqitjen e saj të përkujdesur deri në detaje.

Edhe pse ka ndryshuar stile në kohë, një detaj që Alma nuk e ndryshon asnjëherë është vendosja e dorës pranë mjekrës, pothuajse në secilën pozë.

Ky detaj po e bën artisten dhe profesoreshën e njohur të dallohet dhe të jetë e veçantë në skenën artistike.

Shiko fotot:

Nga rubrika