Web Analytics

Afrona nisë pushimet e para me partnerin e ri

Se lidhja e re Afrona Dikës po i ecë për mrekulli, për këtë nuk kemi dyshime.

Bukuroshja mbi këtë zhvillim foli javë më parë  dhe e dëshmon në vazhdimësi përmes rrjeteve sociale, ndonëse partnerin ende nuk po e ekspozon të plotë.

E duket se çifti nuk kanë pritur për muajt e nxehtë të verës për t’i bërë pushimet e para së bashku.

Ato i kanë nisur sot? Dhe gjejeni pak ku!

Afrona dhe partneri i saj zviceran kanë zgjedhur Bodrumin e Turqisë për t’i mbushur ‘bateritë’.

Kalofshin sa më bukur! Ç’të themi tjetër! /Prive.

Shiko foton:

Nga rubrika