Web Analytics

Çfarë po ndodhë? “Heidi të qeshin sytë me Meritonin…”, banorët hedhin dyshime të reja!

Botuar nga: InfoKosova

Dy nga banorët më të sulmuar ishin Heidi dhe Romeo.

Një nga komentet për Heidin nxiti edhe debat mes banorëve.

Heidi, të qeshin sytë kur shikon Meritonin, me Romeon s’ta kam parë atë shikim.

Heidi: Këto janë provokimet më të lodhura, unë me Meritonin jam grirë, është edhe shoku i Romeos.

Françeska: Mos e ke shkruar ti këtë Romeo? Për provokim?

Romeo: Aman se nuk kam pirë kafen e mëngjesit

Vesa: Kjo që e ka shkruar e shikon Meritonin vetë

Meritoni: Ti qenke çmendur, (i drejtohet Françeskës) si i thua Romoes ashtu?

Françeska: Ça do bëjmë tjetër, do i komentojmë.

Shiko videon:

Të FUNDIT