Web Analytics

Dea fton Efin live në emision për kafe, ja përgjigjja e saj

Ditën e djeshme mes banorëve të “ Big Brother Vip”, e ftuar ka qenë edhe Dea Mishel, në rubrikën “Dielli apo Hëna” tek “E Diell” dhe ka zbuluar shumë të reja rreth jetës së saj pas “BBV2”, marrëdhëniet me ish-banorët etj, projektet etj.

Gjatë një loje Dea ishte e detyruar të telefononte Efin për ta ftuar të takoheshin dhe pasi e pranoi sfidën dhe Efi pranoi që të takoheshin, Dea i tregoi se kjo ishte një sfidë nga “E Diell”, por që prap së prap do të takoheshin me të vërtetë.

Dea: Alo, përshëndetje, si je? Dea jam

Efi: Mirë, si je ti?

Dea: Mirë. Ja mora numrin tënd Ervinit. Dua të të ftoj për kafe për të folur për diçka të bukur.

Efi: Nuk jam në Shqipëri

Dea: Kur do vish? Takohemi të hënën?

Efi: Po

Ndër të tjera Dea u shpreh se pasi doli nga shtëpia një nga gjërat që kishte mësuar dhe e kishte lënduar shumë ishte se familjarët e saj ishin kërcënuar dhe ofenduar dhe këtë gjë Dea nuk do donte të ndodhte.

Shiko videon:

Nga rubrika