Web Analytics

Deklarata që bëri Sinan Vllasaliu së fundmi, nuk do t’u pëlqej aspak kolegëve të tij

Sinan Vllasaliu, një nga këngëtarët më të dashur dhe të respektuar në skenën muzikore shqiptare, ka bërë një deklaratë që po bën zhurmë.

Ai ka qenë pjesë e estradës për pothuajse katër dekada dhe është i ftuar së fundmi në ‘Reload’, ku ka folur hapur për eksperiencat e tij në muzikë dhe për ndryshimet që ka parë gjatë këtyre viteve.

Në intervistën e tij, Sinani ka theksuar se shumica e artistëve bëjnë muzikë për të fituar para dhe e ka quajtur këtë një formë mbijetese. “Ne të gjithë këndojmë për para, rreth o tjetër është mbijetesë dhe në muzikë nuk ka me të njohshëm, harroje,” ka thënë ai, duke hedhur poshtë idenë se muzika është e shenjtë dhe e pa korruptuar nga interesa personale.

Sinani gjithashtu ka shtuar se në sport dhe në muzikë, suksesi nuk njihet asnjëherë për ata që janë jashtë skenës. Ai ka theksuar se qëndrimi dhe qëndrueshmëria në këtë fushë janë në dorën e artistit dhe momenti kur ai humb dëshirën për punë është kur dashuria për të bërë muzikë shuhet.

Edhe pse ka punuar shumë dhe për shumë vite në skenën muzikore, Sinani ka theksuar se nuk ka lodhje për muzikën pasi e do dhe e bën me shumë pasion.

Deklaratat e tij të fundit mund të shkaktojnë reagime të ndryshme në industri, pasi shprehja e këtyre mendimeve është e rrallë nga artistët e skenës së estradës shqiptare.

Shiko videon:

Nga rubrika