Web Analytics

Elvana shfaqet pa pikë grimi, habit me dukjen

Është një prej artisteve më të dashura për publikun.

Elvana Gjata jo vetëm që ndjeket me të madhe në muzikë, por ajo inspiron vajzat edhe në stil dhe dukje.

Së fundmi, Elvana ka postuar fotografi plotësisht pa grim, dhe lëkura e saj është për t’ia marrë lakminë.

Pa makijazh, Elvana ka vënë në pah linjat e saj të fytyrës, tenin e lëkurës perfekte, të cilën e synon çdo vajzë.

Shiko foton:

Nga rubrika