Engjëllusha Salihu e lumtur pranë mbesës dhe nipit

Engjëllusha Salihu është mjaftë e përkushtuar ndaj familjes së saj.

Ajo është e rrethuar me shumë nipër dhe mbesa, të cilët tashmë janë të rritur.

Nëpër intervista shpeshherë ka treguar se mbesat të cilët tashmë janë në moshë madhore i konsideron si shoqe.

Ndërsa fëmijët e vëllait të saj, Kushtrimit janë akoma të vegjël dhe shihet se i do shumë, së fundmi, në Instastory ajo ka ndarë një imazh ku shihet nën përqafimin e Matinit dhe të Matinës.