Gruaja e Milotit përgatit bakllavë me model interesant

Erxhina kohëve të fundit e ka dëshmuar që është tejet e zonja për në kuzhinë.

Ajo me ndjekësit e saj pothuajse e ndan çdo përgatitje që bën.

E, sot për festën e Fiter Bajramit shihet se ajo ka zgjedhur një model interesant të bakllavës.

Për nga pamja, duket tejet e veçantë dhe e shijshme.

Ja shikojeni./Kosovarja/