Web Analytics

Kaltrina Mikushnica shfaqet me një stil komplet tjetër, kaq ndryshe po duket

Kaltrina Mikushnica është moderatorja e njohur dhe e pëlqyer nga publiku.

Ajo është shumë aktive duke sjellur momente të shumta nga jeta profesionale dhe personale për publikun.

Jemi mësuar që ta shohim më shumë elegante kjo edhe për shkak të natyrës së punës.

Por, së fundmi erdhi pak me sportie dhe po duket mjaft ndryshe, megjithëse po i shkon edhe ky stil./InfoKosova/

Shiko foton:

Nga rubrika